Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Monsters trailer για το Garage

*
Η tinyBuild Games και η Zombie Dynamics δημοσίευσαν ένα ακόμα trailer για το Garage. Το παιχνίδι είναι μια ακόμα αποκλειστικότητα του Nintendo Switch και θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου, έχοντας ως στόχο να γεμίσει τις οθόνες των παικτών με αποχρώσεις του κόκκινου. Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Butch, που προσπαθεί να σώσει ένα κορίτσι. Το παρελθόν του δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινό, μιας και πουλούσε ναρκωτικά για να βγάλει τα εξοδά του. Τώρα έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από οντότητες που θέλουν να τον στείλουν στον άλλο κόσμο. Στρατιωτικοί, απαίσια τέρατα, zombies, όλοι έχουν συμμαχήσει εναντίον του. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω trailer, η δράση είναι καταιγιστική και ο Butch θα έχει στη διαθεσή του αρκετά από όπλα που θα τον βοηθήσουν να πετύχει το σκοπό του. Η τιμή του Garage έχει καθοριστεί στα $14,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*